Acta trobada mensual d’usuaris febrer 2017

El dia 28 de gener de 2017, des de les 19:00 h fins a les 20:30 h, es reuniren a la Sala GMM dels Lluïsos de Gràcia diferents usuaris del Banc del Temps de Gràcia. Durant la trobada es tractaren els següents temes:

 1. XAINGRA: El proper diumenge 19 de març tindrà lloc l’habitual mercat d’intercanvi, el Xaingra. La jornada durarà tot el dia, però es necessiten persones que vulguin col·laborar en l’organització a partir de les 17.00h. Les persones interessades rebran el corresponent ingrés d’hores de temps al seu compte personal. Cal confirmació de l’assistència.

 1. VERDINADA: El proper dia 25 de març s’organitza una visita a la Planta de compostatge de Torrelles de Llobregat (instal·lacions de tractament de residus i d’aigües residuals). L’horari serà d’11h a 12.30h i l’AMB proporcionarà un transport gratuït a disposició dels participants que sortirà des de l’Estació de Sants de Barcelona a les 10h. La tornada serà a les 13.30h. Es pot anar amb vehicle propi. És important que les persones interessades confirmin l’assistència per correu electrònic, com a mínim una setmana abans.

 1. Els nous usuaris presentaren en públic les seves demandes i ofertes.

 1. Es presentaren els nous tallers:

 • 9 de març: Viatgem pel món des del Bdt: Índia del Sud (Ana)
 • 13 de març: La comunicació a través dels signes zodiacals (Nela)
 • 14, 21 i 28 de març: Inicia’t a la Salsa (David)
 • 17 de març: Autoestima per dones (Àngels)
 • 30 de març: La Catalunya d’abans i d’ara (Miguel)
 1. S’atengueren alguns dubtes i suggeriments

 1. Tot i que no es va mencionar en la trobada es recorda que el proper 17 de juny a la Barceloneta tindrà lloc la Festa dels Bancs del Temps per a que els usuaris que vulguin puguin proposar activitats i intercanvis a l’aire lliure.

S’agraeix la presència de tots els usuaris assistents del Banc del Temps de Gràcia. Les trobades ens serveixen per millorar el funcionament del Banc del Temps.

Secretaria del Banc del Temps de Gràcia

a Barcelona, a 1 de febrer de 2017