Reiniciem al setembre amb nova app

Comencem la nova temporada!!!
Ja teniu disponible la app de TimeOverflow, ara podeu fer servir el Banc de Temps des del mòbil:  https://play.google.com/store/apps/details?id=org.timeoverflow.mobileapp

Presentació pública de la aplicació mòbil per Bancs de Temps TimeOverflow

El proper 27 de setembre a les 18:30, a Cotxeres de Sants (Sala de Conferències, Edifici A – Jacint Laporta, Carrer de Sants 79)

TimeOverflow és una plataforma online per Bancs de Temps. Facilita que els membres d’un Banc de Temps realitzin intercanvis i en facilita la seva gestió. TimeOverflow és de codi obert i està disponible en 5 llengües. En l’actualitat ja el fan servir 80 Bancs de Temps de tot el món, amb més de 8.000 usuaris en total, a Barcelona 9 dels 15 bancs de temps de la ciutat en fan ús. TimeOverflow ha fet un pas més i ja disposa de l’app per a telèfons mòbils.

TimeOverflow es va començar a desenvolupar l’any 2012 des del Banc del Temps de la Sagrera (Barcelona), amb el suport de l’ADBdT (Associació pel Desenvolupament dels Bancs de Temps) el 2014 es va oferir oficialment per part de l’ADBdT a qualsevol Banc de Temps que ho sol·licitès i des de les hores la plataforma ha anat creixent i s’ha anat millorant segons les necessitats expressades pels Bancs de Temps que en fan ús.

La idea dels Bancs de Temps és senzilla, persones veïnes es relacionen intercanviant serveis entre elles, però en comptes fer servir diners fan servir la mesura del temps. Classes, idiomes, reparacions, cuina, acompanyament, oci, … Qualsevol intercanvi de temps es registra als comptes de les persones membres i així totes saben el balanç de temps prestat respecte del temps rebut. Els Bancs de Temps reforcen els vincles entre veïns, millorant la cohesió social i la qualitat de vida.

TimeOverflow es desenvolupa gràcies a la feina de Coopdevs (programació) i HOLON (disseny) que habitualment fan contribucions voluntàries i faciliten també que persones externes puguin contribuir en la seva millora. Des de fa temps que es veia la necessitat de crear una aplicació mòbil sobretot enfocada a facilitar que els membres d’un Banc de Temps es trobin i intercanviïn temps entre ells sense necessitat d’engegar l’ordinador. El 2017 l’ADBdT va rebre una subvenció de l’Ajuntament de Barcelona per a l’impuls socioeconòmic del territori amb l’objectiu de crear l’app mòbil de TimeOverflow.

El pròxim 27 de setembre a les 18:30, a Cotxeres de Sants (Barcelona) presentarem oficialment l’app mòbil, explicarem el seu funcionament i també les perspectives de futur que aporta aquest nou pas de TimeOverflow per als Bancs de Temps.