Resum trobada d’usuaris gener 2018

El dia 30 de gener de 2018, des de les 19:00 h fins a les 20:30 h, es reuniren a la sala GMM dels Lluïsos de Gràcia diferents usuaris del Banc del Temps de Gràcia.
Durant la trobada es tractaren els següents temes:

  1. Rocio Cuevas, Coordinadora de la Xarxa Bancs del Temps de l’Associació de “Salut i Família” es presentà i explicà algunes de les activitats. A més a més, es regalaren 5 entrades (ja adjudicades a 5 usuaris del Banc del Temps) per l’obra de teatre “Frankenstein” del proper dia 17 de febrer de 2018 al TNC.
  2. En David Monfort ens presentà la propera Verdinada d’enguany (jornades d’ecologia i sostenibilitat). Es preveu que sigui el dia 17 de març a Vallcarca sobre compostatge. En els propers dies s’anirà concretant el calendari i les inscripcions.
  3. Es presentaren els nous tallers programats pel mes de gener. Es recorda la necessitat de l’assistència i inscripció de com a mínim 3 usuaris. Properament, s’enviarà una enquesta sobre l’organització i grau de satisfacció dels tallers.
  4. S’atengueren preguntes i suggeriments puntuals d’alguns usuaris, es demanà la col·laboració en respondre una enquesta sobre hàbits dels usuaris del Banc del Temps i es passà llista als usuaris assistents per a l’ingrés d’una hora temps en el compte particular de cadascú.

S’agraeix la presència de tots els usuaris assistents del Banc del Temps de Gràcia. Les trobades ens serveixen per millorar el funcionament del Banc del Temps.

Dafnis Castell i Fríguls (311)
Coordinador General Banc del Temps de Gràcia

Avui, a Barcelona, a 31 de gener de 2018