Resum trobada mensual d’usuaris, setembre 2016

El dia 27 de setembre de 2016, des de les 19:00 h fins a les 20:30 h, es reuniren a la Sala Alzina dels Lluïsos de Gràcia diferents usuaris del Banc del Temps de Gràcia.

whatsapp-image-2016-10-04-at-11-40-20
Durant la trobada es tractaren els següents temes:

  1. S’explicaren els nous tallers previstos per al mes d’octubre. Es recorda als usuaris la necessitat d’anar als tallers una vegada s’hagi confirmat que s’assistirà. La no assistència sense avisar prèviament sovint genera imprevistos en el correcte funcionament del taller. També es recorda que una vegada finalitzada cada sessió els usuaris han de signar el full d’assistència.
  2. S’explicà el reetiquetatge del Timeoverflow. S’ha ordenat les etiquetes existents i eliminat les etiquetes duplicades i obsoletes. És molt important que cada usuari que generi una nova oferta utilitzi sempre les etiquetes existents. En cas que no trobi una etiqueta adequada, prèviament, es posarà sempre en contacte amb la usuària Marga Lledós (220), persona encarregada del manteniment de les etiquetes. També es recomana que cada oferta tingui una breu descripció que expliqui exactament el servei que s’ofereix.
  3. S’avisà que des de la Secretaria del Banc del Temps s’està contactant amb els usuaris amb saldos més negatius per que el redueixin. Secretaria donarà consells, recomanacions i instruccions per a reduir aquest deute.
  4. Es recordà que es necessiten persones per a cobrir els torns de secretaria del dimecres al matí i el dijous per la tarda. Han de ser persones del Banc del Temps, preferiblement amb saldo negatiu, que es vulguin comprometre en algun dels torns esmentats. Les funcions a realitzar són les pròpies de secretaria: atendre usuaris, persones interessades en donar-se d’alta, gestió del Timeoverflow… etc. Les hores dedicades a secretaria es recompensaran.
  5. Es van atendre preguntes i suggeriments puntuals d’alguns usuaris i es passà llista als usuaris assistents per a l’ingrés d’una hora temps en el compte particular de cadascú.

S’agraeix l’assistència de tots els usuaris del Banc del Temps de Gràcia.

Secretaria del Banc del Temps de Gràcia