Resum trobada usuaris octubre 2017

El dia 31 d’octubre de 2017, des de les 19:00 h fins a les 20:30 h, es reuniren a la sala GMM dels Lluïsos de Gràcia diferents usuaris del Banc del Temps de Gràcia.
Durant la trobada es tractaren els següents temes:

  1. Es donà la benvinguda als nous usuaris inscrits aquest mes d’octubre. Els nous inscrits van poder presentar-se públicament i explicar les seves ofertes i demandes particulars.
  2. Alguns usuaris habituals del Banc del Temps van manifestar les seves ofertes i demandes particulars.
  3. Es presentaren els nous tallers programats pel mes de novembre. Com que encara s’està tancant el nou calendari per el mes de novembre s’enviarà per correu electrònic.
  4. Es demanaren persones per a col·laborar en el Renova la Roba que tindrà lloc als Lluïsos de Gràcia del 20 al 24 de novembre de 17.00 a 20.00h. No cal participar durant tots els dies. Com sempre, s’ingressaran les hores de temps treballades al compte particular dels participants.
  5. Des de l’equip de Secretaria es demanà alguna persona per substituir, molt puntualment i en un futur, el conserge dels Lluïsos de Gràcia a canvi de rebre les corresponents hores.
  6. Es recordà que la pàgina web del Timeoverflow ja està escrita en euskera.
  7. S’atengueren preguntes i suggeriments puntuals d’alguns usuaris i es passà llista als usuaris assistents per a l’ingrés d’una hora temps en el compte particular de cadascú.

S’agraeix la presència de tots els usuaris assistents del Banc del Temps de Gràcia. Les trobades ens serveixen per millorar el funcionament del Banc del Temps.

Dafnis Castell i Fríguls (311)
Coordinador General Banc del Temps de Gràcia

Avui, a Barcelona, a 1 de novembre de 2017

WhatsApp Image 2017-10-31 at 19.53.11